ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Επιλέξτε από τη λίστα την κατηγορία ασφάλειας που σας ενδιαφέρει

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το αυτοκίνητο μας είναι πολλά περισσότερα από τέσσερις τροχοί. Είναι το περιουσιακό μας στοιχείο το οποίο χρησιμοποιούμε εμείς και η οικογένειά μας για τις μετακινήσεις μας. Είναι αυτό που κάνει πιο άνετη την καθημερινότητά μας.

Δεν έχει σημασία πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό μας. Σημασία έχει ότι πρέπει πάντα να αισθανόμαστε ασφαλείς και να νοιώθουμε τη σιγουριά για την επιλογή της ασφαλιστικής μας εταιρίας.
Η ασφάλεια του οχήματος μας, πέρα από υποχρεωτική, είναι και απαραίτητη για την προστασία μας αλλά και την προστασία των υπολοίπων οδηγών και πεζών. Όσο προσεκτικοί και αν είμαστε, υπάρχουν συνεχώς κίνδυνοι τους οποίους δεν μπορούμε να προβλέψουμε και να ελέγξουμε.

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, η ΑΞΙΟΝ είναι δίπλα σας για να σας προτείνει υπεύθυνα το πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου που ταιριάζει στις επιθυμίες σας και στον προϋπολογισμό σας με καλύψεις :

Ίδιες Ζημιές (μικτή ασφάλιση)
Ασφάλιση Πυρός (πυρκαγιά, έκρηξη, κεραυνός)
Ολική ή και μερική κλοπή
Φυσικά φαινόμενα (χαλάζι, πλημμύρα, σεισμός, κατολισθήσεις, κ.ά.)
Κακόβουλες ενέργειες
Τρομοκρατικές ενέργειες
Ενέργειες από στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες και πολιτικές ταραχές
Θραύση κρυστάλλων
Νομική προστασία
Οδική και Ταξιδιωτική Βοήθεια
Υλικές Ζημίες από ανασφάλιστο όχημα
Προστασία Bonus / Malus
Φροντίδα Ατυχήματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Είναι όμορφο να αισθάνομαι ασφαλής για αυτά που με κόπο δημιούργησα !

Η ανάγκη προστασίας των κόπων μιας ολόκληρης ίσως ζωής, που με μια λέξη ονομάζεται ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ αποτελεί, πρέπει να αποτελεί, πρώτη προτεραιότητα κάθε ανθρώπου και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει να λύσει κάθε συνετός άνθρωπος.

Κόποι ολόκληρης ζωής κινδυνεύουν από κινδύνους όπως ο σεισμός, η φωτιά, η πλημμύρα κ.α. που απειλούν να μετατρέψουν μέσα σε λίγη ώρα σε ερείπια αγαθά υπέρτατης οικονομικής και συναισθηματικής σπουδαιότητας με τα οποία σας συνδέουν ισχυροί συναισθηματικοί και οικονομικοί δεσμοί, αφού για να γίνουν χρειάστηκαν κόποι, ξενύχτια και συνεχής αγώνας.

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Με ένα πρόγραμμα ασφάλισης περιουσίας/κατοικίας έχετε καλύψεις όπως :

Πυρκαγιά – Κεραυνός
Σεισμός και / ή πυρκαγιά από Σεισμό
Ζημίες από καπνό
Πυρκαγιά από δάσος, δένδρα, χόρτα, θάμνους
Έκρηξη λέβητα κεντρικής θέρμανσης, θερμοσίφωνα, συσκευών υγραερίου
Έξοδα κατεδάφισης – εκκαθάρισης - απομάκρυνσης συντριμμάτων
Πτώση αεροσκαφών και αντικειμένων από αυτά
Ζημίες από πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χιόνι, χαλάζι, παγετό
Διαρροή ή θραύση σωληνώσεων ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού
Κλοπή περιεχομένου από διάρρηξη ή ληστεία και ζημιές λόγω διάρρηξης
Έξοδα μεταστέγασης σε άλλο χώρο
Τρομοκρατικές ενέργειες, στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες, πολιτικές ταραχές, κακόβουλες ενέργειες
Αστική ευθύνη προς τρίτους από πυρκαγιά,έκρηξη, διαρροή νερού
Διάρρηξη σωληνώσεων αποχέτευσης
Βραχυκύκλωμα
Απώλεια ενοικίου για τον ιδιοκτήτη
Θραύση κρυστάλλων θυρών & παραθύρων
Καθίζηση ή κατολίσθηση εδάφους

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

Στη δανειακή σύμβαση του δανειολήπτη με τη τράπεζα υπάρχει μια απαραίτητη προϋπόθεση και είναι αυτή της ασφάλισης του ενυπόθηκου ακινήτου για μια ομάδα κινδύνων που μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές στο ακίνητο, μέχρι και την ολοσχερή καταστροφή του.

Η εγκύκλιος 462 της Τράπεζας της Ελλάδος ορίζει ότι, οι δανειολήπτες δεν είναι υποχρεωμένοι να να ασφαλίζουν το ενυπόθηκο ακίνητο μέσω της τράπεζας που τους χορηγεί το δάνειο. Η κάθε τράπεζα οφείλει να αποδέχεται οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αρκεί να περιλαμβάνει τις καλύψεις που απαιτούνται από τη δανειακή σύμβαση.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΟΥΣ

Το σκάφος αναψυχής μικρό, μεγάλο, φουσκωτό, πλαστικό, ξύλινο είναι τρόπος ζωής και αποτελεί ένα περιουσιακό στοιχείο σημαντικής αξίας. Το σκάφος μας προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας, είναι αυτό που χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Οι κίνδυνοι όμως που το απειλούν είναι πολλοί περισσότεροι από κάθε άλλο μεταφορικό μέσο λόγω του χώρου που κινείται και της πολυσύνθετης κατασκευής του.

Στην Ελλάδα με το νόμο Ν. 2743/1999 όλα τα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής και επαγγελματικά, μηχανοκίνητα και μη , έχουν την υποχρέωση για ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Σκαφών. Τα ελάχιστα όρια κάλυψης που ορίζει ο νόμος είναι τα εξής :

- Για σωματικές βλάβες επιβαινόντων και τρίτων από πρόσκρουση, σύγκρουση, ναυάγια ή οποιοδήποτε άλλο ατύχημα : ανά άτομο και περιστατικό 3.000.000 €

- Για υλικές ζημιές επιβαινόντων και τρίτων, από πρόσκρουση, σύγκρουση, ναυάγιο ή οποιοδήποτε άλλο θαλάσσιο ατύχημα : ανά άτομο και περιστατικό 600.000 €

- Για δαπάνη καθαρισμού της θαλάσσιας περιοχής στην οποία προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση : ανά γεγονός 600.000 €

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Η έμπειρη ομάδα της ΑΞΙΟΝ Α.Ε. μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης του σκάφους σας σε καταπληκτικές τιμές με καλύψεις όπως :

Αστική Ευθύνη (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ) με

-Κάλυψη Θανάτου και Σωματικών Βλαβών
-Κάλυψη Υλικών ζημιών
-Πρόκληση Θαλάσσιας Ρύπανσης
Νομική Προστασία Σκάφους
Επείγουσα Υγειονομική Μεταφορά

Ίδιες Απώλειες / Ζημιές με :

-Κίνδυνοι της θάλασσας (σύγκρουση, πρόσκρουση, προσάραξη, κακοκαιρία κ.α.)
-Πυρκαγιά
-Κλοπή*
-Κακόβουλες ενέργειες
-Έκρηξη
-Πειρατεία
-Σεισμό, ηφαιστειακή έκρηξη ή κεραυνό κ.λ.π
Κάλυψη Άξονα και της Προπέλας
Κάλυψη Μηχανικών Βλαβών
Κάλυψη Ίδιες ζημιές σκάφους κατά την μεταφορά με τρέιλερ

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Με την ασφάλιση αυτή καλύπτεται η αστική ευθύνη του ιδιώτη ή οικογενειάρχη, για ατυχήματα που θα συμβούν σε τρίτους από πράξεις ή παραλείψεις του ιδίου, της συζύγου, των παιδιών του, λοιπών συγγενών που ζουν κάτω από την ίδια στέγη με αυτόν. Η ασφάλιση αυτή απαλλάσσει τον ασφαλισμένο από το άγχος κάποιας "άτυχης στιγμής".

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Η ασφάλιση καλύπτει περιπτώσεις :

Α. που έχουν σχέση με την οικογενειακή τους ζωή όπως : Β. Από τη λειτουργία της κύριας ή δευτερεύουσας κατοικίας του για ατυχήματα :
Κατά την κίνησή τους σαν πεζοί
Από πυρκαγιά, βραχυκύκλωμα, έκρηξη, ρήξη λέβητα, αλλά μόνο για σωματικές βλάβες
Σαν επιβάτες κάποιου δημόσιου μεταφορικού μέσου
Από θραύση σωληνώσεων, υπερχείλιση δεξαμενής, διαρροή νερού
Από την κυριότητα ή κατοχή γάτας ή σκύλου
Από τη λειτουργία ανελκυστήρα, με την προϋπόθεση ότι συντηρείται τακτικά, από εξειδικευμένο τεχνικό
Από την ερασιτεχνική ενασχόληση με οποιοδήποτε άθλημα (εκτός των μηχανοκίνητων)
Από δηλητηρίαση από τρόφιμα ή ποτά που καταναλώθηκαν στην κατοικία, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν τρεις (3) τουλάχιστον παθόντες από το ίδιο γεγονός
Από την οδήγηση ποδηλάτου
Από πράξεις ή παραλείψεις του μόνιμου ή ημερήσιου προσωπικού, που απασχολείται στην κατοικία, καθώς και των φιλοξενούμενων – επισκεπτών

 
Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ένα δικηγόρο στο πλευρό του... με πολύ χαμηλό κόστος μπορεί να έχει, όποιος έχει επιλέξει τη κάλυψη της Νομικής Προστασίας.

Κάποιες φορές η αμέλεια, η απροσεξία ή και η αδιαφορία κάποιων γίνεται αιτία να θιγούν τα συμφέροντας μας. Έχοντας τη κάλυψη της Νομικής Προστασίας, έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικίσουμε απαιτήσεις.

Σήμερα η Νομική Προστασία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα της επαγγελματικής, οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας των ασφαλισμένων, δίνοντας τους την ευκαιρία να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, για να διεκδικήσουν απαιτήσεις ή να προστατεύσουν τον εαυτό τους από διάφορες κατηγορίες ή και διεκδικήσεις.

Η Οικογενειακή Νομική Προστασία παρέχει στον ασφαλισμένο και στην οικογένεια του εκτός των άλλων, εξασφάλιση στην ιδιωτική του ζωή, στην επαγγελματική του ζωή με την ιδιότητά του σαν εργαζομένου με σχέση εξαρτημένης εργασίας, αλλά ακόμη του παρέχει την υπεράσπισή του σε ποινικά δικαστήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η Υγεία είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά στο κόσμο, την αξία της οποίας συνειδητοποιούμε μόνο όταν την χάνουμε.

Γνωρίζουμε όλοι, ότι με την απώλεια της υγείας έχουμε σαν αποτέλεσμα δυσμενείς οικονομικές συνέπειες. Αυτές οι συνέπειες είναι που προκαλούν φόβο και ανασφάλεια σε όλους. Με την αδυναμία του κοινωνικού κράτους να προσφέρει παροχές υγείας με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία, οι φόβοι αυτοί έχουν ενταθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.Το απρόβλεπτο της ζωής μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε λαμβάνοντας μέτρα που προστατεύουν όσα είναι σημαντικά.

Αν σκεφτούμε για μια στιγμή τις συνέπειες ενός ατυχήματος ή μιας ασθενείας, τότε θα κατανοήσουμε πως η ασφάλεια υγείας αποτελεί μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας.

Η ασφάλεια υγείας είναι μια διαδικασία περίπλοκη, που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα από κάποιο site. Δεν είναι εύκολο και απλό να βρεις πιο ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας "ταιριάζει" πραγματικά σε σένα, να βρεις πως θα εξασφαλίσεις και το παρόν και το μέλλον, ποιοι είναι οι όροι του και ποιες καλύψεις έχεις. Χρειάζεται να έχεις δίπλα σου κάποιον ειδικό, σε μια τόσο σημαντική απόφαση, κάποιον που θα σε συμβουλεύει και σε κάθε στιγμή που θα χρειάζεται να κάνεις χρήση του προγράμματος υγείας.

Έχουμε την γνώση και την εμπειρία να είμαστε δίπλα σου. Συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό στο κόσμο και αν πρόκειται για το παιδί μας, γίνεται ακόμα πιο πολυτιμότερο και αναντικατάστατο. Ακόμα και στο πιο απλό που μπορεί να προκύψει, θέλουμε να έχουμε την επιλογή να προσφέρουμε τα περισσότερα και τα καλύτερα που μπορούμε. Είτε είναι κάποιο έκτακτο γεγονός, είτε κάποιο προγραμματισμένο θέλουμε να έχουμε αξιοπρεπείς συνθήκες και την αμεσότητα της αντιμετώπισης της κατάστασης. Αυτό που αποτελεί σημαντικότατη ανάγκη για το κάθε γονιό, μπορεί να επιλυθεί μόνο με μια ασφάλεια υγείας του παιδιού του. Μια πράξη πρόβλεψης, αγάπης και σοφίας.

Με την ασφάλεια υγείας παιδιού μπορείτε να επιλέξετε την δημόσια ή ιδιωτική παιδιατρική κλινική που θα πάτε το παιδί σας. Με τη χρήση μια ιδιωτικής παιδιατρικής κλινικής αποφεύγετε την ταλαιπωρία της αναμονής στα εξωτερικά ιατρεία, το κίνδυνο μετάδοσης άλλων ιώσεων, την επιδείνωση της κατάστασης του παιδιού, αλλά και τον εκνευρισμό που προκαλεί η χαοτική κατάσταση που συμβαίνει κάποιες φορές στα δημόσια νοσοκομεία.

Παρατηρούμε ότι τα τελευταία χρόνια οι ασφαλίσεις υγείας παιδιών αυξάνονται με σημαντικό ρυθμό. Αυτό συμβαίνει, γιατί οι γονείς έχουν ιεραρχήσει ως πολύ βασική προτεραιότητα την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής νοσοκομειακής περίθαλψης για τα παιδιά τους.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας βοηθήσουμε με τις γνώσεις και την εμπειρία μας να δημιουργήσουμε το καταλληλότερο πρόγραμμα για το παιδί σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Το συνταξιοδοτικό αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα διαχρονικά για τις περισσότερες χώρες παγκοσμίως, όπως αντίστοιχα και για την Ελλάδα. Το δημογραφικό πρόβλημα, η μακροβιότητα του πληθυσμού και η υπογεννητικότητα συντελούν ώστε οι εκτιμήσεις να είναι απαισιόδοξες. Οι κυβερνήσεις των κρατών μεγαλώνουν τα όρια των συνταξιοδοτήσεων και μειώνουν και τις συντάξεις ώστε να αντέξουν τα συνταξιοδοτικά συστήματα. Καθώς οι εποχές αλλάζουν και το κράτος έχει να αντιμετωπίσει πολλά δημοσιονομικά μέτωπα, οι πολίτες που θέλουν να διατηρήσουν την ποιότητα ζωής τους, θα πρέπει πλέον να εντάξουν στις προτεραιότητές τους την ανάγκη για συνταξιοδοτική αποταμίευση. Είναι πλέον εμφανές ότι η σύνταξη που θα πάρουμε δεν θα επαρκεί. Άρα χρειάζεται να αποταμιεύουμε σε ένα συνταξιοδοτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα για να συμπληρώσουμε το συνταξιοδοτικό μας εισόδημα και να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια στην τρίτη ηλικία.

Εδώ και πολλά χρόνια σε πολλές χώρες του κόσμου και στην Ευρώπη, οι ασφαλιστικές εταιρίες δίνουν ασφαλιστικά προγράμματα ώστε να επιλέγει ο ίδιος ο ασφαλιζόμενος το κατάλληλο πρόγραμμα για αυτόν και τον τρόπο επένδυσης των χρημάτων του, ώστε να νοιώθει σίγουρος και ασφαλής για την τελική του απόδοση.

Τα ασφαλιστικά προϊόντα που προωθούν οι Ασφαλιστικές εταιρείες είναι περιοδικών καταβολών (μηνιαία, τρίμηνα, εξάμηνα και ετήσια) αλλά και εφάπαξ, μιας καταβολής για όλα τα χρόνια, στην αρχή της ασφάλισης.

Μάθετε όλα αυτά που χρειάζονται, για να σχεδιάσουμε μαζί το Συνταξιοδοτικό σας πρόγραμμα, βάζοντας τέλος στην ανασφάλεια.
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Καθημερινά συμβαίνουν απρόβλεπτα περιστατικά ατυχημάτων, στην εργασία, στο σπίτι, στο δρόμο, στις διακοπές και οπουδήποτε βρίσκεται κάποιος είναι δυνατό να συμβεί το απρόοπτο και δυσάρεστο γεγονός. Άλλα είναι σοβαρά και άλλα λιγότερο σοβαρά, όλα όμως είναι ικανά να διαταράξουν το σύνολο της ζωής ενός ανθρώπου. Πολλά είναι τα ατυχήματα που συμβαίνουν σε εργαζόμενους λόγω της επικίνδυνης φύσης της δουλειάς τους. Αποτέλεσμα των περισσοτέρων είναι να προκαλούν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, κυρίως όταν η οικογένεια στερείται το εισόδημα και παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που δημιούργησε το ατύχημα.

Για όλα αυτά τα δύσκολα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος, η λύση είναι η ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που ανησυχούν ότι η απουσία τους από τη ζωή ή η ανικανότητά τους για εργασία θα έχει σαν συνέπεια τη δημιουργία έντονων οικονομικών αναγκών για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η ασφάλεια Προσωπικού ατυχήματος μπορεί να αντιμετωπίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα ένα ατύχημα είτε είναι τροχαίο, είτε είναι εργατικό, είτε είναι οικιακό, είτε είναι στη διασκέδαση ή οτιδήποτε άλλο.

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Καλύπτονται όλα αυτά τα περιστατικά που είναι δυνατόν να προκαλέσουν :

Απώλεια Ζωής
Μόνιμη Ολική Ανικανότητα
Μόνιμη Μερική Ανικανότητα
Πρόσκαιρη ανικανότητα για εργασία
Ανάγκη για Ιατροφαρμακευτικά έξοδα
Ανάγκη για ένα ημερήσιο Νοσοκομειακό επίδομα

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κάθε οικογένεια είναι μια μοναδική οντότητα μέσα στο κοινωνικό σύνολο, με διαφορετικό τρόπο ζωής, με διαφορετικούς ρυθμούς, με διαφορετικό εισόδημα, με διαφορετικά πιστεύω. Για κάθε οικογένεια στόχος είναι η καλυτέρευση του τρόπου διαβίωσης. Όμως για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, πρέπει να εξασφαλιστεί αυτό που ήδη υπάρχει. Η ανάγκη της διασφάλισης της ποιότητας ζωής είναι κοινή για όλες τις οικογένειες, σε όποιο βιοτικό επίπεδο και αν ανήκουν. Όλοι προσπαθούν να σκεφτούν τον τρόπο, που η οικογένεια δεν θα επιβαρυνθεί τις οικονομικές υποχρεώσεις μιας δύσκολης "κακιάς" στιγμής, από αυτές που είναι απρόβλεπτες και συνήθως με σκληρές οικονομικές συνέπειες.

Τα μέλη μιας οικογένειας εξαρτώνται από αυτούς που φέρνουν το εισόδημα στην οικογένεια. Είστε εσείς αυτοί που καθημερινά , δουλεύοντας σκληρά, δημιουργείτε εισόδημα, περιουσία, στοχεύοντας σε καλύτερες μέρες για την οικογένειά σας. Αν όμως συμβεί κάποιο απρόοπτο, οικονομικά δυσβάστακτο γεγονός, όλα κινδυνεύουν να χαθούν .... Εξασφαλίστε την οικογένειά σας από κάθε αιφνίδιο και απρόβλεπτο γεγονός, από αυτά που προκύπτουν στη ζωή μας και την ανατρέπουν δυστυχώς ριζικά ...

Με την εμπειρία μας μπορούμε να σας προτείνουμε ασφαλιστικά προγράμματα ώστε η οικογένεια σας να είναι και να αισθάνεται ασφαλής. Να μην υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν ή και να μειωθούν αυτά που με κόπο δημιουργήσατε μια ολόκληρη ζωή.

Με τα ασφαλιστικά προγράμματα που μπορούμε να σας προτείνουμε η οικογένειά σας μπορεί :

να έχει νοσοκομειακή περίθαλψη σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία,
να έχει απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς,
να έχει απεριόριστες εξετάσεις στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα,
να έχει το μηνιαίο εισόδημα που χρειάζεται αν δεν μπορείτε να εργαστείτε,
να έχει εξασφαλίσει τα χρήματα για τις σπουδές των παιδιών,
να έχει τους φόρους να πληρώσει ώστε να μπορεί να κάνει αποδοχή κληρονομιάς,
να έχει όλα αυτά που έχετε φανταστεί ότι πρέπει να έχει η οικογένεια σας, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό το απρόοπτο γεγονός το οποίο μπορεί να συμβεί.

 
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ

Η διαχείριση των χρημάτων είναι κάτι που μας απασχολεί όλους, και στην καθημερινότητα και στα σχέδια που κάνουμε για το μέλλον και το μέλλον από μόνο του πάντα δημιουργεί ανησυχία και ανασφάλεια, όταν δεν έχουμε πάρει αποφάσεις για τις συνθήκες που θέλουμε να εξασφαλίσουμε.

Δώσε στα μελλοντικά σου όνειρα την ευκαιρία να πραγματοποιηθούν. Ακολούθησε το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα για σένα και εξασφάλισε :

Δημιουργία Κεφαλαίου: Με τα κατάλληλα ασφαλιστικά προγράμματα σας δείχνουμε τον τρόπο για να αποταμιεύετε συστηματικά, έχοντας εξασφαλισμένο το κεφάλαιό σας.

Επένδυση Κεφαλαίου: Επιλέξτε το επενδυτικό πρόγραμμα αυτό που θα αυξήσει το κεφάλαιο σας με ασφάλεια, έχοντας συνεχή ενημέρωση για τη πορεία της επένδυσή σας.

Με γνώση και υπευθυνότητα είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο επενδυτικό πρόγραμμα για σας. Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σου προσφέρει την ταξιδιωτική βοήθεια που χρειάζεσαι στο ταξίδι σου, στην Ελλάδα είτε σε κάποια χώρα του εξωτερικού. Με τις ταξιδιωτικές καλύψεις του προγράμματος που θα επιλέξεις σου δίνει τις λύσεις για συνηθισμένα απρόοπτα, όπως η καθυστέρηση πτήσης, η απώλεια αποσκευών και εγγράφων ή η ακύρωση ενός προγραμματισμένου ταξιδιού ή και για πιο σοβαρά απρόοπτα γεγονότα όπως είναι μια ασθένεια ή κάποιο ατύχημα.

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Για να έχετε ένα ταξίδι επαγγελματικό ή διακοπών, προγραμματισμένο ή έκτακτο η ΑΞΙΟΝ μπορεί να σας προσφέρει ένα ασφαλιστήριο ταξιδιωτικής ασφάλισης ώστε να προβλέπει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα με καλύψεις όπως :

Ακύρωση αναχώρησης
Αποζημίωση σε περίπτωση ακύρωσης της αναχώρησης, συνεπεία αιφνίδιας ασθένειας, ατυχήματος ή θανάτου του Ασφαλισμένου ή μέλους της οικογένειάς του
Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες
Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες & δαπάνες νοσηλείας, σε περίπτωση αιφνίδιας ασθένειας ή ατυχήματος.
Υγειονομικός επαναπατρισμός
Διακοπή του ταξιδιού & επαναπατρισμός, κατόπιν νοσηλείας στο ταξίδι.
Διακομιδή
Διακομιδή στο πλησιέστερο κέντρο Πρώτων Βοηθειών ή Νοσοκομείο.
Αποσκευές
Αποζημίωση για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης, λόγω καθυστέρησης πλέον των 6 ωρών.
Καθυστέρηση πτήσης
Αποζημίωση σε περίπτωση καθυστέρησης, για έξοδα πρώτης ανάγκης.
Μεταβίβαση μετρητών
Μεταβίβαση μετρητών σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής χρημάτων, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Προσωπικό Ατύχημα
Αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου ή μόνιμης ανικανότητας από ατύχημα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού
24/7 Βοήθεια και εξυπηρέτηση
Βοήθεια & εξυπηρέτηση 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο όπου κι αν βρίσκεστε, με ένα απλό τηλεφώνημα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Τα τελευταία χρόνια η Ακίνητη Περιουσία έχει δεχθεί μεγάλο φορολογικό βάρος, με αποτέλεσμα η μεταβίβασή της στις επόμενες γενιές να προκαλεί μεγάλο προβληματισμό. Έχουν πάρει μορφή "χιονοστιβάδας" οι περιπτώσεις αποποίησης κληρονομιάς, λόγω της αδυναμίας των κληρονόμων να ανταποκριθούν στις φορολογικές υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να μην μεταβιβάζονται στους κληρονόμους (παιδιά, συζύγους κ.α.) οι περιουσίες, ιδιαίτερα δε περιουσίες μεγάλης αξίας. Με την ασφάλιση φόρου κληρονομιάς, ο φόρος θα πληρωθεί από το ασφαλιστήριο και η περιουσία θα μεταβιβαστεί ομαλά στους κληρονόμους.

Η ασφάλιση Φόρων Κληρονομιάς είναι μια πράξη "σοφίας", γιατί με τον τρόπο αυτό οι κληρονόμοι θα αποφύγουν ενδεχομένως κάποιο δανεισμό,  ρευστοποίηση κάποιου περιουσιακού στοιχείου σε πολύ χαμηλή τιμή και στην χειρότερη περίπτωση την αποποίηση της κληρονομιάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε αναλυτικά ότι θέλετε να πληροφορηθείτε για το δικό σας Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο φόρου Κληρονομιάς.

 

.

Ζητήστε Προσφορά

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο

    210 5150080

    ή στο

    210 5150028