ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιλέξτε από τη λίστα την κατηγορία ασφάλειας που σας ενδιαφέρει

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η δημιουργία ενός επαγγελματικού χώρου απαιτεί επενδύσεις σε χρήμα και χρόνο. Αντικείμενο αυτής της ασφάλισης είναι η κάλυψη από τους κινδύνους που απειλούν την επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος, το αντικείμενο επαγγελματικής δραστηριότητας, την τοποθεσία της έδρας. Ασφαλίζουμε την περιουσία της επιχείρησης, δηλαδή το κτίριο, το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό, και οτιδήποτε υπάρχει μέσα στις εγκαταστάσεις μας. Έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ένα απρόβλεπτο και τυχαίο γεγονός μιας πυρκαγιάς ή μιας φυσικής καταστροφής (σεισμός, πλημμύρα, χαλάζι, κατολίσθηση κ.α.) δεν θα βάλει τέλος στην δραστηριότητα της επιχείρησης και θα συνεχίσει να λειτουργεί ότι και αν συμβεί. Διασφαλίζονται έτσι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη βιωσιμότητα και την περαιτέρω ανάπτυξή της.

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Εξασφαλίζουμε την επιχείρησή σας με καλύψεις όπως :

Πυρκαγιά, Κεραυνός, Πυρκαγιά από δάσος, δένδρα, θάμνους, χόρτα
Ζημιές από καπνό
Έκρηξη ευρεία (φυσική-χημική)
Πτώση αεροσκαφών και αντικειμένων από αυτά
Πρόσκρουση οχημάτων τρίτων
Τρομοκρατικές ενέργειες, στάσεις – απεργίες – οχλαγωγίες - πολιτικές ταραχές - κακόβουλες ενέργειες
Ζημίες από πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χιόνι, χαλάζι, παγετό
Διαρροή ή θραύση σωληνώσεων ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού, αποχέτευσης
Θραύση εξωτερικών κρυστάλλων-βιτρινών
Βραχυκύκλωμα
Εκκαθάριση συντριμμάτων
Αστική ευθύνη μετάδοσης πυρκαγιάς σε τρίτους
Έξοδα φύλαξης της επιχείρησης μετά από ζημιά
Έξοδα Άντλησης υδάτων
Ζημιές από πτώση δέντρων και ηλεκτρικών-τηλεφωνικών στύλων
Γενική Αστική Ευθύνη από τη λειτουργία του χώρου μέχρι 30.000€ ετησίως
EASY LIFE - 2106800120 Τηλ. Γραμμή Βοήθειας
Όρος Πρόνοιας 10%
Κλοπή μετά από διάρρηξη
Ζημιές συνεπεία Κλοπής διαρρήξεως
Ληστεία Ταμείου
Καθίζηση-Κατολίσθηση εδάφους
Προαιρετικά
Ζημίες και/ή Πυρκαγιά εκ Σεισμού

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να μελετήσουμε τα δεδομένα της επιχείρησής σας και να σας προτείνουμε τη καλύτερη δυνατή λύση.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Τα Οχήματα της κάθε επιχείρησης αποτελούν ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, αλλά και βασικό μοχλό ανάπτυξης. Όσο και αν προσπαθεί η επιχείρηση να τα προστατεύει/προσέχει, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι και παράγοντες που μπορούν να επιφέρουν ζημίες και ακινησία των οχημάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρότασή μας είναι η πλήρης ασφάλιση των οχημάτων από κάθε κίνδυνο. Υπάρχουν προγράμματα με καλύψεις που επιτρέπουν στον επιχειρηματία - επαγγελματία να αισθάνεται ασφαλής κάθε στιγμή και σε κάθε διαδρομή.

Για τον καλύτερο σχεδιασμό, έλεγχο και ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων της επιχείρησής σας, προτείνουμε τη χρήση τηλεματικής τεχνολογίας, η οποία εξασφαλίζει, με ένα σύνολο πρόσθετων παροχών, καλύτερο συντονισμό δρομολογίων με μεγαλύτερη ασφάλεια και οικονομία καυσίμου και χρόνου. Συνεργαζόμενη εταιρεία με την ΑΞΙΟΝ ΑΕ, η οποία εξιδεικεύεται στην τηλεματική, μπορεί να σας κάνει μελέτη για διασύνδεση οχημάτων και οδηγών για ασφαλείς μετακινήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Τα Οχήματα της κάθε επιχείρησης αποτελούν ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, αλλά και βασικό μοχλό ανάπτυξης. Όσο και αν προσπαθεί η επιχείρηση να τα προστατεύει/προσέχει, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι και παράγοντες που μπορούν να επιφέρουν ζημίες και ακινησία των οχημάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ειδικά για την κατηγορία αυτών των οχημάτων όπου υπάρχει η πιθανότητα να έχουν ένα διαφορετικό οδηγό κάθε μέρα.

Πρότασή μας είναι η πλήρης ασφάλιση των οχημάτων σας, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη προστασία. Με τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα ασφάλισης που σας προτείνουμε, έχετε μια πλήρη πρόταση και με τις υποχρεωτικές καλύψεις από το Νόμο και με επιπλέον συμπληρωματικές για μεγαλύτερη προστασία οδηγού και οχήματος.

Για τη μεγαλύτερη εξασφάλιση της επιχείρησής σας από τον κίνδυνο της κλοπής των οχημάτων σας, προτείνουμε τη χρήση τηλεματικής τεχνολογίας. Συνεργαζόμενη εταιρεία με την ΑΞΙΟΝ ΑΕ, η οποία εξιδεικεύεται στην τηλεματική, μπορεί να σας κάνει μελέτη για απόλυτη ασφάλεια από τον κίνδυνο της κλοπής.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση έχει σαν βασικό στόχο την ανάπτυξη των εργασιών της, την κερδοφορία της και την ικανοποίηση των εργαζόμενων της. Είναι τα στοιχεία που συνδέονται άμεσα με την παραγωγικότητα και την ανάπτυξη κουλτούρας ομαδικής προσπάθειας στο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης. Η αύξηση της παραγωγικότητας καθώς και η ποιότητα των εργασιών μιας επιχείρησης στηρίζονται στην αφοσίωση του προσωπικού της. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το πιο σημαντικό κεφάλαιο για την επίτευξη των στόχων και των επιτυχιών μια επιχείρησης.

Σε όλες τις χώρες του κόσμου τα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης εργαζόμενων για νοσηλεία και σύνταξη αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ενδιαφέροντος μιας επιχείρησης για τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτήν. Ειδικά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, με τις ελλείψεις σε παροχές του Κοινωνικού Φορέα, ένα τέτοιο πρόγραμμα αποχτά πολύ μεγαλύτερη αξία, αφού καταφέρνει να μειώσει το βαρύ κόστος υπηρεσιών υγείας και των εργαζόμενων, αλλά και των οικογενειών τους. Η ασφάλιση των εργαζόμενων μιας επιχείρησης δημιουργεί θετικό κλίμα και ενδυνάμωση των δεσμών ανάμεσα σε επιχείρηση και προσωπικό. Ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ισχυρό κίνητρο για την αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησης. Τα ομαδικά προγράμματα ασφάλισης εργαζόμενων είναι απαραίτητα εργαλεία για τις επιχειρήσεις με σκοπό να προσελκύουν νέο προσωπικό - σπουδαία στελέχη της αγοράς και από την άλλη να διατηρούν το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Δημιουργήστε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους εργαζόμενους σας με ένα Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης που μπορεί να καλύπτει :

1. Ζωής και Υγείας
Ασφάλεια Ζωής από κάθε αιτία
Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ασθένεια
Θάνατος από Ατύχημα (αθροιστικά με κάλυψη Ζωής)
Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα
Μόνιμη Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα
Πρόσκαιρη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα
Νοσοκομειακή Περίθαλψη από Ασθένεια και Ατύχημα
Εξωνοοσοκομειακή Περίθαλψη από Ασθένεια και Ατύχημα
Επιδόματα
Προληπτικό Έλεγχο Υγείας (ΤΣΕΚ ΑΠ)
Παροχή μητρότητας
Οφθαλμολογική Φροντίδα
2. Συνταξιοδοτικό
Με τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών ανά εργαζόμενο

Ένα ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης, δεν φέρνει θετικά αποτελέσματα μόνο για τους εργαζόμενους, αποφέρει σημαντικά οικονομικά & φορολογικά οφέλη στην επιχείρηση. Το κόστος ασφάλισης θεωρείται έξοδο που εκπίπτει μέχρι 1.500€ ανά άτομο και ανά έτος.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΩΝ

Γενική Αστική & Εργοδοτική Ευθύνη

Ασφαλίζεται η Γενική Αστική Ευθύνη του επαγγελματία (φυσικού ή νομικού προσώπου) για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές, που μπορεί να προξενηθούν σε τρίτους από τις δραστηριότητες του. Επιπλέον, καλύπτεται η Αστική Ευθύνη Εργοδότη και η κάλυψη αυτή απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες - εργοδότες. Συγκεκριμένα, με την Αστική Ευθύνη Εργοδότη μπορούν να ασφαλιστούν π.χ. υπάλληλοι καταστημάτων, γραφείων , εργάτες βιοτεχνιών/εργοστασίων, εργάτες τεχνικών έργων, υπάλληλοι νοσηλευτικών ιδρυμάτων, εστιατορίων, ξενοδοχείων, διδακτικό προσωπικό κλπ., με την προϋπόθεση να είναι ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ ή σε άλλο Δημόσιο Ασφαλιστικό Φορέα.

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη

Καλύπτεται η Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων για απώλεια ζωής, σωματικές βλάβες ή και υλικές ζημιές από πράξεις ή παραλείψεις που οφείλονται σε αμέλειά του και σχετίζονται αποκλειστικά και μόνο με την άσκηση του επαγγέλματός του. Ο ασφαλιζόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και τη κάλυψη από ατυχήματα της λειτουργίας του επαγγελματικού του χώρου, όπου και για αυτά φέρει την ευθύνη.

Με το Νόμο 3844/2010, η ελληνική νομοθεσία εναρμονίστηκε με την ευρωπαϊκή. Σύμφωνα με το Άρθρο 24, η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης για μια σειρά από τεχνικά και μη επαγγέλματα που παρέχουν υπηρεσίες είναι πλέον υποχρεωτική.

Για επαγγέλματα όπως γιατρός, λογιστής, δικηγόρος, φαρμακοποιός, πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας, διοργανωτής ή πωλητής οργανωμένων ταξιδιών (tour operators), ιδιοκτήτες επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, τεχνίτες καυστήρων, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ψυκτικοί, τεχνίτες/συντηρητές ανελκυστήρων κ.α. η κάλυψη της Αστικής Ευθύνης είναι υποχρεωτική από το νόμο.

Διαπιστώνουμε ότι η Αστική Ευθύνη είναι πολύ σημαντικός παράγοντας του τρόπου ζωής και της επαγγελματικής κουλτούρας στις σύγχρονες κοινωνίες. Είναι μονόδρομος για τον επαγγελματία να κάνει ένα συμβόλαιο αστικής ευθύνης, ώστε να προστατευτεί η προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Σήμερα το κόστος για μια τέτοια ασφάλεια είναι πολύ μικρό σε σχέση με τις ευθύνες για τις οποίες απαλλάσσεται.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η Ασφάλεια Μεταφορών έχει σαν αντικείμενο την ασφάλιση των εμπορευμάτων τα οποία διακινούνται με οποιοδήποτε αναγνωρισμένο μεταφορικό μέσο. Η Ασφαλιστική Εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση, να αποζημιώσει τον παθόντα, έτσι ώστε να τον επαναφέρει στην ίδια οικονομική κατάσταση που ήταν πριν την επέλευση του ασφαλιζομένου κινδύνου.

Τα κυριότερα είδη εμπορευμάτων που μπορούν να ασφαλισθούν είναι :

Μηχανήματα
Ανταλλακτικά μηχανημάτων
Ηλεκτρικά είδη
Ηλεκτρονικά είδη
Εργαλεία
Είδη ένδυσης και υπόδησης
Τρόφιμα και ποτά
Ιατρικά είδη
Φάρμακα
Πρώτες ύλες
Χημικά
Παιχνίδια
Καλλυντικά
Έπιπλα
Υφαντουργικά είδη
Οικοδομικά υλικά

Οι παράγοντες που διαμορφώνουν το ασφάλιστρο είναι το είδος του εμπορεύματος, ο υποψήφιος πελάτης, η συσκευασία/στοιβασία, το μεταφορικό μέσο, το ταξίδι και οι καλυπτόμενοι κίνδυνοι.

Υπάρχουν συνήθως δύο τύποι ασφαλιστηρίων συμβολαίων :

1. Το Οριστικό, είναι συμβόλαιο που καλύπτει το μεταφερόμενο εμπόρευμα για το ταξίδι αυτό και
2. Το Διαρκές - Open, αυτό χρησιμοποιείται για πολύ συχνές φορτώσεις, βγαίνει για ένα χρόνο και ανανεώνεται αυτόματα μέχρι κάποιος να το καταγγείλει και να σταματήσει.

Οι ρήτρες που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και στις περισσότερες χώρες του κόσμου, είναι του Ινστιτούτου Ασφαλιστών του Λονδίνου. Τα τρία βασικότερα σετ Ρητρών είναι οι : Ρήτρα Α, Ρήτρα Β και Ρήτρα C.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

Με τον όρο Τεχνικές Ασφαλίσεις εννοούμε κυρίως συμβόλαια Κατά Παντός Κινδύνου, τα οποία αφορούν ειδικούς κινδύνους και αποτελούν ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει σήμερα στην ασφαλιστική αγορά. Τα συγκεκριμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια καλύπτουν , ότι ρητά δεν εξαιρείται. Δηλαδή γράφονται μόνο οι εξαιρέσεις (ότι δεν καλύπτεται), άρα καλύπτονται όλα αυτά που δεν αναφέρονται στις εξαιρέσεις.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα συμβόλαια σε :

Κατά Παντός Κινδύνου Εργολάβων

Απευθύνεται κυρίως σε: Κατασκευαστικές Εταιρίες Έργων, σε Πολιτικούς Μηχανικούς, σε Έργα του Δημοσίου.

Κατά Παντός Κινδύνου Μηχανικών Βλαβών

Απευθύνεται κυρίως σε: Βιομηχανίες (γραφικών τεχνών, μεταλλοκατασκευών, τροφών και ζωοτροφών, χάρτου, οικοδομικών υλικών), χημικές βιομηχανίες, σιδηροβιομηχανίες, γεωργικές εγκαταστάσεις, κλωστοβιομηχανίες, υφαντήρια, πλεκτήρια, αποθηκευτικούς χώρους, ξενοδοχεία, γραφεία, κινηματογράφους, νοσοκομεία, εγκαταστάσεις μεταλλείων κλπ.

Κατά Παντός Κινδύνου Μηχανικού Εξοπλισμού

Απευθύνεται κυρίως σε: εργολάβους, ιδιοκτήτες, εκμισθωτές, μισθωτές ή χρηματοδότες αγοράς αυτού του εξοπλισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ

Η ασφάλιση Πιστώσεων είναι ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα το οποίο παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προστατεύονται από τον κίνδυνο της μη είσπραξης των απαιτήσεών τους, γρήγορα, με απλές διαδικασίες και με ένα προσιτό κόστος.

Κάθε Ελληνική επιχείρηση η οποία παρέχει εμπορεύματα ή υπηρεσίες με πίστωση, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο Πιστώσεων να είναι προστατευμένες από περιπτώσεις αφερεγγυότητας των πελατών τους.

Κάποια από τα οφέλη που μπορεί να έχει μια επιχείρηση με ένα ασφαλιστήριο Πιστώσεων είναι :

Πρόσβαση σε επικαιροποιημένες πληροφορίες για το ρίσκο των πελατών της
Παρακολούθηση και διαχείρηση του χαρτοφυλακίου πελατών με σιγουριά
Προστασία των εμπορικών απαιτήσεων
Προστασία των ταμειακών ροών
Αξιοποίηση ευκαιριών ανάπτυξης με νέους πελάτες

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος..

.

Ζητήστε Προσφορά

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο

    210 5150080

    ή στο

    210 5150028